De waardering van leerkrachten

Wij van het Midden Management hebben heel veel ervaring en bepalen de koers. Leerkrachten kunnen dat niet. Wij van het Midden Management hebben heel veel ervaring en bepalen de koers. Leerkrachten kunnen dat niet. Wij van het Midden Management hebben heel veel ervaring en bepalen de koers. Leerkrachten kunnen dat niet. Wij van het Midden Management hebben heel veel ervaring en bepalen de koers. Leerkrachten kunnen dat niet. Wij van het Midden Management hebben heel veel ervaring en bepalen de koers. Leerkrachten kunnen dat niet.

Met andere woorden:

Wij hebben een universitaire opleiding gehad en die leerkrachten de IPA. Dat zegt al genoeg. Wij hebben een universitaire opleiding gehad en die leerkrachten de IPA. Dat zegt al genoeg. Wij hebben een universitaire opleiding gehad en die leerkrachten de IPA. Dat zegt al genoeg. Wij hebben een universitaire opleiding gehad en die leerkrachten de IPA. Dat zegt al genoeg. Wij hebben een universitaire opleiding gehad en die leerkrachten de IPA. Dat zegt al genoeg.

Of

Wij zijn de elite, de mensen met kennis. Leerkrachten zijn het voetvolk… moeten uitvoeren wat wij ze voorschotelen. Wij zijn de elite, de mensen met kennis. Leerkrachten zijn het voetvolk… moeten uitvoeren wat wij ze voorschotelen. Wij zijn de elite, de mensen met kennis. Leerkrachten zijn het voetvolk… moeten uitvoeren wat wij ze voorschotelen. Wij zijn de elite, de mensen met kennis. Leerkrachten zijn het voetvolk… moeten uitvoeren wat wij ze voorschotelen. Wij zijn de elite, de mensen met kennis. Leerkrachten zijn het voetvolk… moeten uitvoeren wat wij ze voorschotelen.

Gelukkig ben ik geen leerkracht meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *