Gevangene van zijn eigen macht

Tot dusverre zijn vijftien boeken onder mijn naam verschenen. Het eerste boek, uitgekomen in 2010, is getiteld: ‘Tot vlak voor de sprong’.
‘Gevangene van zijn eigen macht’ is een aangepaste heruitgave. In deze heruitgave zijn een aantal veranderingen aangebracht. Bepaalde gedeelten uit het oorspronkelijke boek zijn daaruit verwijderd en er zijn ook korte passages aan deze uitgave toegevoegd. Daarnaast is de vormgeving enigszins aangepast. Eigenlijk is het boek alleen door mij samengesteld. Mijn broer, Ruud, is de feitelijke schrijver.

Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel maakt u kennis met de verhalen die Ruud ‘voor de lol’ schreef gedurende een lange periode waarin hij verslaafd was aan drugs. Het tweede gedeelte, dat vrijwel helemaal in dagboekvorm is geschreven, verhaalt over zijn ‘zelfanalyse van een psychotische periode’.

Vooral aan te raden… Als u meer wilt weten over de psychische aandoening schizofrenie, iemand in de familie heeft die symptomen van de ziekte vertoont of de ziekte heeft of als u werkzaam bent in de psychische zorg of gewoon geïnteresseerd bent.

Lees hier een Fragment uit ‘Gevangene van zijn eigen macht’.