Teambuilding

Op dit moment kunnen wij aan een bepaald aspect van Teambuilding een bijdrage leveren… en dat is leuke activiteiten organiseren ten behoeve van een betere sfeer en saamhorigheid binnen uw bedrijf of uw instantie.

Gezellig, avontuurlijk, anders met elkaar omgaan, elkaar beter leren kennen, groepsgevoel… Een erg geslaagde activiteit waar iedere deelnemer met veel voldoening naar terug kan kijken. En… iets wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Wilt u als bedrijf of instantie een dergelijke activiteit laten plaatsvinden, dan kunt u bij ons terecht. Natuurlijk gebeurt dit in nauw overleg.

Als voorbeeld willen we hier een activiteit weergeven die georganiseerd is voor het team van een basisschool bestaande uit 16 personen. In groepen van 4 werd het volgende programma afgewerkt:

Vrijdag:

15.30:
Verzamelen bij de school.

16.00:
Een autopuzzeltocht naar de plek waar samen gedineerd zou worden en waar de avondactiviteit plaatsvond.

19.00:
Diner op het strand.

20.30:
Een vreemde tocht langs een touw.
Nog even borrelen of naar huis.

Zaterdag:

09.00:
Ontbijt

10.30:
Een cryptotocht (waarin de aanwezigen en het onderwijs in cryptische vorm onderwerpen waren)

13.00:
Lunch

14.30:
Het specialisten spel (waarin binnen elke groep een specialiteit gekozen moest worden)

16.00:
Scavanger-Hunt

18.00:
Een gezellig finale spel.

20.30:
Diner

Uitreiking van de wisselbeker!
Nog even borrelen of naar huis.

Denkt u dat wij meer voor u kunnen betekenen, neem dan daarover contact met ons op, zodat we kunnen bekijken in hoeverre we u van dienst kunnen zijn.

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen.
Bij de uitvoering van de schoolactiviteit werden de kosten enorm gedrukt door de soepele medewerking van bepaalde mensen en de sponsoring van sommige onderdelen.