Onderwijs

binnenkort meer

BOVO is vooral gericht op en bedoeld voor scholen die iets voor kinderen willen betekenen. Hoe motiveer je kinderen? Hoe zorg je ervoor dat ze school ervaren als een prettige periode? …dat ze de school zien als een combinatie van ‘een leuke en leerzame tijd’…

Oftewel… we leren kinderen veel, vaak op een leuke manier, maar we koppelen eraan vast dat school meer is dan leren, werken, leren, door gedurende het jaar gave activiteiten te organiseren die de kinderen aanspreken en een fantastische herinnering geven.

Die gave en fantastische herinneringen kunnen wij u aanbieden:
kindvriendelijke materialen, verrassende activiteiten, wereldoriëntatie in projectvorm overeenkomstig de Nederlands kerndoelen en verschillende schoolkampvormen. Maar u vindt op onze site veel meer voorbeelden die uw schooljaar een verrassende wending kunnen geven.

Voor onze Arubaanse bezoekers bieden wij ook de mogelijkheid voor bijles en huiswerkbegeleiding. Daarnaast organiseren we fantasierijke klassenavonden, verjaardagsfeesten en dergelijke. Verder kunnen organisaties en bedrijven een beroep op onze vaardigheden doen in het kader van teambuilding.

Wat is BOVO?

BOVO bestaat uit personen met zeer veel onderwijservaring.
Na jarenlang zelf met kinderen te hebben gewerkt, wil BOVO nu op een andere manier opgedane ervaringen doorgeven.

Wij zijn er om u te helpen, willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan, hebben een duidelijke visie op het onderwijs, kunnen u juist die extraatjes leveren waar u niet aan toe komt.

Wat kan BOVO nog meer voor u betekenen?

Wij willen u op velerlei manieren ten dienste zijn en werken ook op verzoeken uwerzijds.
U geeft aan wat u graag wilt hebben: wij ontwikkelen het en werken het voor u uit.